Van 21 t/m 26 september ziet het centrum van Roden er weer prachtig en feestelijk uit tijdens de Rodermarkt Feestweek. Maar hoe mooi zou het zijn als deze feestelijke sferen in heel Roden terug te zien zijn? Daarom organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Roden ook dit jaar weer een straatverlichtingsprijs om De Krant-bokaal. Iedere straat in Roden mag zich aanmelden en krijgt een vergoeding van € 35,-. Maar let wel, het ophangen van alleen wat vlaggetjes is daar voor niet voldoende. De straat moet ook daadwerkelijk versierd en verlicht zijn.

Jan Ligthartstaat
Niet alleen resulteert deelname aan de straatverlichtingsprijs in een sfeervol verlichte straat, het zorgt er ook voor dat de Rodermarktvlinders al vroeg in je buik beginnen te kriebelen doordat je gezellig en met elkaar de straat aan het versieren bent. Een vakkundige jury gaat alle straten beoordelen en zal een winnaar uitroepen. Vorig jaar mocht de Jan Ligthartstraat de felbegeerde en grote De Krant-bokaal in ontvangst nemen.

Mee doen?
Mee doen met de straatverlichtingsprijs? Mobiliseer je buren en straatgenoten en geef je snel per e-mail op bij het secretariaat van de Vereniging voor Volksvermaken Roden: info@volksvermaken.nl. Vermeld daarbij je eigen adresgegevens, telefoonnummer en het Iban-nummer waarop de vergoeding gestort mag worden.

X