• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Lus van Roden

Zaterdag 14 Juli vanaf 17:00 uur
Start/Finish op de Brink in Roden

Op Zaterdag 14 Juli wordt in Roden de 48e Lus van Roden verreden. De Lus van Roden is één van de bekendste criteriums in het Noorden. Het staat vooral bekend om zijn sterke deelnemersveld, strijd en de Roner gezelligheid na afloop. Het parcours is gelegen in het centrum van Roden. 
De start en finish is voor de gezellige terrassen op de Brink in Roden.

De toegang is gratis.


Volg de Lus van Roden nu ook op Twitter!  @lusvanroden

 
Programma Lus van Roden

ZATERDAG 14 JULI 2017

48e LUS VAN RODEN

Hét wielercriterium van het Noorden!

Start/Finish voor HRC Onde de Linden op de Brink in Roden!

17:00 
Start Juniorenkoers (65km)

18:30
Huldiging Junioren

19:00
Ploegentijdrit Wielerclubs

19:45
Start Elite Herenkoers (100km)

22:00
Huldiging Heren

22:00
Start Knight Riders (45 km) - Meer info: Knight-riders.nl

24:00
Finish Knight Riders

Dit jaar extra aantrekkelijk door de vele extra premies!

Gezellige terrassen langs het parcours met Live muziek en op het Evenemententerrein aan de Norgerweg het Foodtruck Festival de Culinaire Verleiding!

 

 
Knight Riders

Wordt Ook Een Knight Rider!

De Lus van Roden staat bekend om zijn spanning, sensatie, strijd, de bomvolle terrassen bij de start/finish en de gezellige sfeervolle avond die erop volgt. Niet alleen een waar spektakel voor de toeschouwers maar ook voor de renners die maar wat graag aan de start willen staan in Roden. Zo reden o.a. Erik Dekker, Lammert Huitema, Allard Engels, Marco Bos, Johnny Hoogerland, Liewe Westra, Tom Jelte Slagter en Stefan Poutsma hun rondjes over het beroemde parcours van hèt criterium van het Noorden. En nu kan jij dat rondje ook maken!

I.s.m. met WTC Roden wordt op zaterdag 14 Juli de eerste Knight Riders georganiseerd. Een nachtelijk rit, eten en ATB plezier. Knight-Riders is een combinatie van samen eten, koers kijken, en een nachtelijke atb-rit. Twee rondes fietsen van in totaal 45 km door bossen en landerijen rond Roden. Oftewel: sport, gezelligheid en entertainment. Bij terugkomst tegen middernacht op De Brink is de bar nog open voor een toost met je fietsmaten op de goede afloop!

Meer info en inschrijven? Knight-riders.nl