• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Weihnachtsmarkt

Zaterdag 9 December van 11:00 - 18:00 uur
Albertsbaan Roden

De Roder Weihnachtsmarkt is een Duitse markt met een knipoog naar de feestdagen en wordt georganiseerd i.s.m. de Roder Zakenkring. Een zeer gezellig Weihnachtsmarkt met circa 100 standhouders, diverse koren en orkestjes, een kunst ijsbaan van ruim 150 m2 en veel gezellige eet en drink standjes.

De toegang is gratis.


 

 
12e Roder Weihnachtsmarkt

ZATERDAG 9 DECEMBER

12e RODER WEIHNACHTSMARKT
11:00 TOT 18:00 UUR
CENTRUM VAN RODEN

- Een gezellige kerstmarkt in Duitse sferen dat grootst gevierd wordt met tal van activiteiten voor de jeugd en muziek!

- Kinderen mogen gratis gebruik van maken van de Draaimolen en de Kunstijsbaan van maar liefst 150m2! Schaatsen worden ter plekke gratis verstrekt.

- Circa 100 standhouders met Kerststukjes en kransen van diverse materialen, kaarsen en handgemaakte cadeauartikelen, sierraden en poncho's. Luxe Chocolade, kerstkaarten, vogeltaarten, bewegende kerstmannen, Brocante- en woondecoraties en nog veel meer!

- Diverse hapjes en drankjes; van glühwein tot warme chocolade melk, erwtensoep. warme worsten, broodjes beenham, en natuurlijk oliebollen!

- De Kerstman is aanwezig en deelt uit!

- De gehele dag treden koren en orkesten op. Over de markt lopen de Swingmasters en in de muziekkoepel midden op de Albertsbaan zullen tal van koren, bandjes en orkestjes optreden!

- De toegang is gratis!
 
Standhouders

Heeft u interesse om als standhouder op onze Weihnachtsmarkt te staan? Hier onder vind u het inschrijfformulier en de nodige informatie.
Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of met Rik van der Es 06-15007229

Download: Winkelen in Duitse sferen

Download: Inschrijfformulier 11e Roder Weihnachtsmarkt

Download: Algemene voorwaarden en informatie 11e Roder Weihnachtsmarkt