• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Programma RadioNL bekend.

DE KAST VIERT 25 JARIG JUBILEUM MET MINI CONCERT IN RODEN!

Op Zaterdag 8 en Zondag 9 Augustus staat Roden weer in het teken van het ZomerfeestRoden.nl. Zaterdag met Freez FM en de Kiss coverband Kiss Lickss en op zondag komen RadioNL en TV Oranje weer naar Roden voor de Zomertoer met tal van artiesten zoals Jannes, Rene Karst, Henk Wijngaard, de plaatselijke helden Eltjo en Dirk Jan Mollema en met als afsluiter een mini concert van De kast!  Kiss Licks
Na de Beatles tribute band, Color Paintparty met DJ Jean zullen Zaterdag 8 Augustus nu de geluiden van vele gitaren over het Jaarbeursterrein klinken tijdens optredens van R-Yo Ready en de Kiss tributeband Kiss Lickss. Samen met de DJ's van het Pop & Rock station Freez FM beloofd het vanaf 20:00 uur een onvergetelijke avond te worden.

De Zomertoer 2015
Terug van weggeweest is de RadioNL & TV Oranje Zomertoer die zondag 9 Augustus op het Jaarbeursterrein neerstrijkt. Vanaf 12:00 zullen er optredens zijn van Eltjo, Dirk Jan Mollema, Bert Zwier, Stefan Storm, Jelle B, Gent, Kurt Darren, Jaman, Lucas & Gea, Rene Karst, Ancora, Alex, Bouke, De Dikdakkers, Evert Baptist, Henk Wijngaard, Helemaal Hollands, Jannes en we sluiten af met een mini concert van De Kast!

De Kast
De zondag wordt afgesloten met een mini concert van De Kast. De Kast komt vanwege het 25 jarig Jubileum weer in originele bezetting bij elkaar en zal voor het eerst weer in Roden samen optreden. Dus met de zanger Syb van der Ploeg.

Gratis Toegang
Het ZomerfeestRoden.nl wordt in samenwerking georganiseerd met Alida's Smulpaleis en Het Wapen van Drenthe en de toegang is beide dagen helemaal gratis!