• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Kiss Licks zaterdag a.s. op Zomerfeest Roden

Ook pret-coverband R Yo Ready op het podium

Zaterdag 8 en zondag 9 Augustus organiseren de Vereniging voor Volksvermaken Roden, Alida's Smulpaleis en Het Wapen van Drenthe het Zomerfeest Roden. De zondagmiddag staat in het teken van het Hollandse hits met o.a. optredens van Jannes, Eltjo, Henk Wijngaard en De Kast. Zaterdag is het Jaarbeursterrein het decor van deKiss tributeband, Kiss Licks en pret-coverband R-Yo ReadyKiss Licks
De in 1973 opgerichte rockband Kiss is vooral bekend van de spectaculaire shows op het podium met veel vuur, hun futuristische kleding en de geschminkte gezichten. Kiss grootste hit in Nederland was I was made for loving you die in 1979 4 week lang op nummer 1 stond. Andere bekende hits zijn Sure know something en Magic Touch. In 2011 ontstond de Kiss tribute band Kiss Licks. En dat ze goed zijn blijkt wel uit de lovende woorden van o.a. Marco Borsato en Ellen ten Damme.

R-Yo Ready
Een feest gaat het zaterdagavond zeker worden met de "gekken" van R-Yo Ready. De band staat namelijk garant voor een echt feest, met een zeer hoog meezing gehalte, herkenbare songs, met een klein stoer randje, zoals ze het zelf zeggen. Samen met de DJ's van het pop & rock station FreezFM is de zaterdagavond goed gevuld. Vanaf 20:00 uur kunt u het allemaal meemaken op het Jaarbeursterrein aan de Norgerweg in Roden.

Gratis Toegang
Zoals gebruikelijk bij Volksvermaken is de toegang helemaal gratis!