• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Straat verlichtingsprijs

Heel Roden in feestelijke sferen

Tijdens de Rodermarkt is het hele dorp in feestelijke stemming en wat zou het leuk zijn als dat ook terug te zien is in alle straten en buurten van Roden. Daarom organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Roden tijdens de Rodermarkt Feestweek een straatverlichtingsprijs om de felbegeerde "De Krant Wisselbokaal".Alleen maar winnaars
Steeds meer straten gaan met elkaar de strijd aan om "De Krant Wisselbokaal" die vorig jaar door de Oudgenoegstraat is gewonnen. Maar eigenlijk zijn er alleen maar winnaars want de straten zien er elk jaar mooier en feestelijker uit. Het bevorderd niet alleen de feestvreugde voor heel Roden maar ook de sociale samenhang in de straat. Het is zeker de moeite waard om straks, tijdens de Rodermarkt een rondje te maken langs de deelnemende straten.

Meedoen
Straten of buurten die mee willen doen kunnen zich opgeven bij Rik van der Es op 06-15007229 of via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De deelnemende straten krijgen van Volksvermaken een kleine vergoeding van € 35,-. Echter hiervoor dient men de straat en/of buurt wel daadwerkelijk te verlichten. Slechts enkel vlaggetjes ophangen is niet voldoende.