• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Publiekprijs Rodermarktparade

Nieuwe opzet publiekprijs Rodermarktparade.

Nadat de vorig jaar de juryleden van de Rodermarktparade al van het papier overstapt zijn op een tablet met een app voor de jurering van de paradewagens is het dit jaar de beurt aan de meest vakkundige jury, het publiek. Op www.rodermarktparade.nl kan het publiek haar stem uitbrengen op de 14  prachtige paradewagens. Op Zaterdag 24 September kan er vanaf 13:30 uur tot 18:00 uur gestemd worden met een e-mail adres of Facebookaccount. Voorinschrijven kan nu alvast! De site is speciaal voor de Rodermarktparade ontwikkeld door Arox Logistics IT.

Arox Logistics IT
Arox Logistics IT levert logistiek software. Met voorraadbeheer, transportbeheer en financieel beheer richt u uw bedrijf efficiënt in. Dat resulteert in tijdwinst, kostenbesparing en tevreden klanten. Alle systemen zijn ontwikkeld in samenwerking met logistieke bedrijven. Het motto van Arox Logistic IT is “Flexibillty & Simplicity”, wat tot uiting komt in de systemen.

Flexibillty en simplicity komt ook tot uiting in de app die Arox Logistic IT, als trotste hoofdsponsor van de Vereniging voor Volksvermaken Roden, speciaal heeft ontwikkeld voor de jurering van de Rodermarktparade. En daar komt nu dus de jurering van de publieksprijs bij.

Nieuw
Ook nieuw dit jaar is dat alle prijzen, op de verlichtingsprijs na, tijdens de avondparade al bekend worden gemaakt. Voorheen werden de ereprijs en publiekprijs pas bekend gemaakt op een speciale gala avond voor de bouwgroepen maar mede dankzij deze technologische ontwikkelingen weten de wagenbouwers en het publiek ’s avonds al welke paradewagen de grote winnaar is van de 52e Rodermarktparade met als motto “Raar maar Waar”.

De Rodermarktparade gaat Zaterdag 24 September om 13:30 uur van start. Om 19:00 start de avond parade. Meer informatie en het complete programma van de Rodermarkt is te vinden op www.rodermarkt.net