• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Roder Weihnachtsmarkt 2016

Standhouders kunnen zich nu inschrijven.

Zaterdag 10 December organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Roden in samenwerking met de Zakenkring Roden alweer voor de elfde keer de Roder Weihnachtsmarkt. De inschrijving voor standhouders voor de Weihnachtsmarkt is nu geopend! De Roder Weihnachtsmarkt kenmerkt zich als een gezellige kerstmarkt met een grote diversiteit aan standhouders en een uitgebreid randprogramma.

 

Twee podia
Op twee podia is er de gehele dag live muziek. Met dit jaar o.a. Die Original Grunneger Blech Musikanten en de Egerländerkapel De Postjagers. En natuurlijk zorgen ook dit jaar de Swingmasters en de Post It’s weer voor veel sfeer op de markt en bij de kunstijsbaan. Die kunstijsbaan is evenals de draaimolen, gratis toegankelijk voor kinderen. En schaatsen meenemen is niet nodig want die worden verstrekt door de ijsvereniging Roden.

Standhouders
Heeft u interesse om als standhouder op onze Weihnachtsmarkt te staan? Hieronder vind u het inschrijfformulier en de nodige informatie. Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of met Rik van der Es 06-15007229

Download: Winkelen in Duitse sferen
Download: Inschrijfformulier 11e Roder Weihnachtsmarkt
Download: Algemene voorwaarden en informatie 11e Roder Weihnachtsmarkt