• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Seizoenopening Kinderboerderij Roden

Dag vol van activiteiten.

Aanstaande zaterdag wordt het seizoen van de Kinderboerderij aan de Norgerweg 2 in Roden officieel geopend! Vanaf 13:00 uur staan er tal van activiteiten op het programma zoals een draaimolen, een ballonnenclown, schminken, springkussen en nog veel meer! De zon heeft beloofd volop te gaan schijnen waardoor het voor ouders, opa en oma’s prima vertoeven is op het terras van de theeschenkerij terwijl de kinderen spelen in de prachtige speeltuin of de vele dieren bewonderen.De Gaktokker
Bijzonder is dit jaar de presentatie van de Gaktokker. Het is op de Kinderboerderij gelukt om een gans met een kip te kruizen. Komende zaterdag wordt hij voor het eerste aan het publiek getoond. Evenals het speciaal voor hem gebouwde onderkomen.

Nieuwe openingstijden
Met de seizoenopening van de Kinderboerderij worden ook de openingstijden weer verruimd. Tot 1 Oktober is de Kinderboerderij van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:45 uur geopend en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:45 uur. De Kinderboerderij is het hele jaar gratis toegankelijk.

Facebookpagina
Wilt u op de hoogte blijven van alles wat er op de kinderboerderij gebeurt? Like dan de Facebook pagina van de Kinderboerderij

Donateur worden?
Voor een klein bedrag per jaar helpt u ook mee om deze fraaie kinderboerderij in stand te houden. Wordt donateur voor slechts €10,- per jaar. Mocht u de kinderboerderij als donateur willen steunen, klik dan hier.