• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Kleintje Rodermarkt in de steigers!

Nieuw dit jaar: Kleintje Mokum! Inschrijving voor de Ponykeuring geopend!

Kleintje Rodermarkt staat in de steigers. Hoewel de opwarming van de ‘echte’ Rodermarkt in grote lijnen al als een huis staat worden de activiteiten van de Vereniging voor Volksvermaken Roden elk jaar bijgeschaafd, verbeterd en aangepast aan de huidige tijd. Nieuw dit jaar is het muziekfestival ‘Kleintje Mokum’, een samenwerking met de plaatselijk horeca. Op zaterdag 27 Mei zal vanaf 16:00 uur in diverse Roner kroegen de Amsterdamse gezelligheid te vinden zijn met Amsterdamse zangers en uiteraard ook een pikketanissie.Inschrijvingen Ponykeuring
Na het grote succes van vorig jaar organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Roden ook dit jaar weer een Ponykeuring voor deelnemers tot 16 jaar. Naast de grote ring van het Tuigpaardenconcours zal een vakkundige jury bestaande uit wethouder Henk Kosters, oud-Volksvermaken voorzitter Jan Tiesinga en onder leiding van paardenman Jan van der Klei de pony's van de deelnemers keuren op diverse aspecten. Aanmelden kan tot 15 Mei via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Daarbij ontvangen wij graag de naam en leeftijd van de deelnemers met de naam en leeftijd van de pony.

Kleine wijzigingen
Het programma van de Vereniging voor Volksvermaken Roden is dit jaar iets gewijzigd. Het programma van de vrijdag met het Ponyconcours en de vuurwerkshow is dit jaar doorgeschoven naar de zaterdag en het Tuigpaarden concours dat normaal gesproken op de zaterdag plaats vond staat dit jaar op de zondag op de agenda. En daarmee is ook de Ponykeuring verplaatst naar de zondag. Wat is niet verplaatst is, is de Roner gezelligheid! Die is de gehele week volop aanwezig!