• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Concours Hippique Springen, Dressuur en Tuigpaarden!

Deelnemen aan het springen en dressuur nog mogelijk!!!

Kleintje Rodermarkt, Rodermarkt maar dan net iets kleiner. Alhoewel, kleiner… Met een kermis op de Brink, een vuurwerkshow, braderie met vlomarkt en een bomvol muziekprogramma in de Roder horeca met o.a. op zaterdagmiddag 27 mei Kleintje Mokum, is Kleintje Rodermarkt eerder groots te noemen dan klein.Concours Hippique springen en dressuur op donderdag 25 mei
Onlosmakelijk verbonden met Kleintje Rodermarkt is de paardensport met op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, het Concours Hippique Springen en Dressuur op het evenemententerrein aan de Norgerweg, de duiventil en het Windgat. In een prachtige en feestelijke ambiance, volgens kenners zelfs één van de mooiste van Noord-Nederland, doen circa 200 combinaties (ruiter en paard) mee aan de spring wedstrijden en evenveel aan de dressuur wedstrijden. Ook dit jaar stromen de inschrijvingen weer binnen, dus wie nog mee wil doen moet er snel bij wezen! Bij het dressuur is nog ruimte in de klassen B, L1, L2, M1 en M2. Bij het springen zijn in alle klasse (B t/m ZZ) nog een paar plaatsen vrij. Inschrijven kan via MijnKNHS, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06-23739922. Daar kun je ook terecht voor meer informatie.

Pony Concours op zaterdag 27 mei
Een dag later dan voorgaande jaren vindt op zaterdag 27 mei het Pony Concours plaats. Ook hier beginnen de klasse aardig vol te raken maar is er nog ruimte voor deelname! Zowel bij het springen (klasse BB t/m ZZ) en het dressuur (klasse B t/m Z2). Mocht je nog vragen hebben of je in willen schrijven dan kan dat ook via MijnKNHS, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06-23739922.

Tuigpaarden Concours op zondag 28 mei
Kleintje Rodermarkt wordt afgesloten met het Tuigpaarden Concours op zondag 28 mei met maar liefst 14 rubrieken. Het beloofd een schitterend concours te worden met onder andere een rubriek Eenspannen Fries Ras gereden door dames, Tandemklasse Fries Ras, Tweespannen Tuigpaarden voor de Spider, een jeugdrubriek en diverse showrubrieken. Het complete programma en de tijdsindeling is hier te vinden.