• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Van Kleintje Rodermarktganger naar Knight Rider!

Schrijf je nu in op Knight-Riders.nl!!!

Wil jij de te veel ingenomen calorieën tijdens Kleintje Rodermarkt er weer af trainen? Schrijf je dan nu in voor de Knight Riders! Knight-Riders is een combinatie van samen eten, koers kijken en een nachtelijk atb-rit. Het parcours leidt je over het beruchte parcours van de Lus van Roden maar ook over de bom- en sfeervolle terrassen van Roden en zelfs dwars door de kroeg! Bedwing de duisternis rond Roden en kom op plekken waar je zelfs overdag nog nooit bent geweest.47e Lus van Roden
Zaterdag 15 Juli wordt de 47e Lus van Roden, hét criterium van het noorden, verreden. Dit jaar is het parcours ietwat aangepast voor nog meer snelheid en vooral nog meer spanning! Grote namen als Erik Dekker, Lammert Huitema, Marco Bos, Johnny Hoogerland en Tom Jelte Slagter wonnen al eens de felbegeerde beker van de Lus van Roden. Ook dit jaar wordt er weer een sterk deelnemersveld verwacht dat volop gaat koersen voor de gezellige terrassen in Roden! Voor meer informatie over de Lus van Roden klik dan hier.

Knight Riders
Na afloop van de Lus worden de Knight Riders onder luid applaus en de vette beats van de DJ weggeschoten voor een nachtelijke atb-rit van 3 ronden over totaal circa 40 kilometer. Alle deelnemers krijgen een stuurbord voor de tijdregistratie, een uitdagen en beveiligd parcours en een helden onthaal bij de finish op de Brink in Roden. Na afloop ontvangt iedere deelnemers twee consumptiebonnen en een broodje warm vlees om op krachten te komen. Meer informatie en Inschrijven kan op www.knight-riders.nl.

De Culinaire Verleiding
En is het broodje warm vlees niet genoeg om weer helemaal op krachten te komen? Dan heb je altijd nog de mogelijkheid je te goed te doen aan het lekkers dat het Foodtruck Festival de Culinaire Verleiding te bieden heeft. Zij staan 15 en 16 juli op het evenemententerrein aan de Norgerweg in Roden. Beiden dagen kun je vanaf 12:00 uur terecht voor de heerlijkste culinaire hoogstandjes in een gezellige ambiance met livemuziek.