• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
9 December - De Roder Weihnachtsmarkt
woensdag 29 november 2017 15:57

Vertier voor jong en oud rondom de muziekkoepel op de Albertsbaan!!!

De vernieuwde Albertsbaan in Roden is zaterdag 9 December hét decor van de sfeervolle Roder Weihnachtsmarkt. Een gezellige kerstmarkt in Duitse sferen met tal van kramen met prachtige waren zoals kerststukjes, kerstkaarten, handgemaakte woondecoraties, sneeuwpoppen en natuurlijk kerstbomen!Vertier voor jong en oud
Jong en oud kan zich vermaken op de Roder Weihnachtsmarkt want naast de bijna 100 kramen wordt er in samenwerking met de ijsvereniging Roden een heuse kunstijsbaan van 150 m2 aangelegd waar de kinderen gratis gebruik van kunnen maken. Zelf schaatsen meenemen is niet nodig want ook die worden gratis verstrekt. Daarnaast kunnen de kinderen gebruik maken de draaimolen of hun eigen kerstbal maken in de knutselhoek. En de kerstman komt natuurlijk ook een kijkje nemen in Roden!

Livemuziek
De gehele dag komen er live muziekklanken uit de mooie nieuwe muziekkoepel op de Albertsbaan. Diverse koren en orkesten waaronder Popkoor Puur, de Postjagers, Ratjetoe en Tirol Sound zorgen voor een vrolijke noot op het sfeervolle plein rondom de muziekkoepel waar de inwendige mens terecht kan voor diverse winterse lekkernijen zoals snert, curry worsten, beenham en lekkere warme glühwein.

De Roder Weihnachtsmarkt vindt plaats op zaterdag 9 december van 11:00 tot 18:00 uur in Roden.

 

Niet alleen brengt het je straat in feestelijke sferen, het is ook een sociale gebeurtenis waarbij de gehele straat samenwerkt om de zo felbegeerde De Krant-bokaal in de wacht te slepen.

Straten die graag mee willen doen kunnen zich opgeven door een e-mail (bij voorkeur) te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met daarin de naam van de deelnemende straat en de contactgegevens van de contactpersoon of te bellen met 06-15007229. Alle deelnemende straten krijgen een kleine vergoeding van € 35,- waarbij wel opgemerkt wordt dat het alleen ophangen van vlaggetjes niet voldoende is om aanspraak te maken op deze vergoeding.

Maandagmorgen 25 September wordt de winnende straat bekend gemaakt en zal een delegatie van Volksvermaken en de jury langs komen om De Krant-bokaal uit te rijken.