• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Trekking Verloting
donderdag 28 december 2017 21:02

Opbrengst van € 10.000,- voor de kinderboerderij!

In Het Wapen van Drenthe zijn vanavond door Holland & Van der Woude notarissen en adviseurs de prijzen van de 61e grote verloting Volksvermaken ten behoeve van de Kinderboerderij getrokken. De opbrengst van € 10.000,- komt ten goede aan de Kinderboerderij Roden! Voorzitter van de Stichting Kinderboerderij Volksvermaken Roden Herman Holland mocht uit handen van Volksvermaken voorzitter Lammert Kalfsbeek en bestuurslid Cor van der Steeg de cheque in ontvangst nemen.

Klik op lees verder voor de uitslag.Klik op de aflbeelding voor een vergroting.

 

Niet alleen brengt het je straat in feestelijke sferen, het is ook een sociale gebeurtenis waarbij de gehele straat samenwerkt om de zo felbegeerde De Krant-bokaal in de wacht te slepen.

Straten die graag mee willen doen kunnen zich opgeven door een e-mail (bij voorkeur) te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met daarin de naam van de deelnemende straat en de contactgegevens van de contactpersoon of te bellen met 06-15007229. Alle deelnemende straten krijgen een kleine vergoeding van € 35,- waarbij wel opgemerkt wordt dat het alleen ophangen van vlaggetjes niet voldoende is om aanspraak te maken op deze vergoeding.

Maandagmorgen 25 September wordt de winnende straat bekend gemaakt en zal een delegatie van Volksvermaken en de jury langs komen om De Krant-bokaal uit te rijken.