Auto Oriënteringsrit

Maandag 23 september om 17.30 uur start vanuit Lieveren de oriënteringstocht. De mannen Dick Bathoorn, Jan Kemkers en Horst Bakker hebben weer een mooie rit uitgezet in de omgeving.

Er wordt gereden volgens de door de organisatie bepaalde regels, zie hier het reglement van de Rodermarktgezelligheidsrit. Het is zeker de moeite waard om eens een keer mee te doen, echter neem wel één of meerder goede zaklantaarns mee. Het kan namelijk voor komen dat je de aanwijzing buiten de auto moet gaan zoeken en dan is het handig om goed zicht te hebben. Zorg dat je minimaal met z’n tweeën bent!

Je kunt alleen vooraf en online inschrijven en de eerste auto vertrek om 17:30 uur al. Dit jaar is de start net als vanouds, vanuit Lieveren. Alleen gezien de enorme hoeveelheid aandeelnemers en dus auto’s, zijn we genoodzaakt om voor de verkeersveiligheid niet in het centrum te starten, maar vanaf de Palderseweg. De deelnemers worden verzocht om de start via de Nijlandseweg te benaderen.

Voor wie er live bij wil zijn om te horen hoe je als deelnemer de  route had moeten lezen, kan dat in “Café ‘t Hart van Lieveren”. De uitleg en uitslag is ook dit jaar na afloop live te volgen op het Facebookkanaal van de Vereniging voor Volksvermaken Roden.

Voor meer informatie en de online inschrijving, klik hier!

Aftellen tot de Rodermarkt Feestweek!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Activiteiten Rodermarkt