Aftellen tot de Lus van Roden Live!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zaterdag 11 juli 2020 Live vanuit de Velodroom!

Dit jaar geen spektakel, spanning en sensatie zoals we dat de afgelopen jaren zagen op de Brink in Roden, maar de Lus van Roden, het bekendste wielercriterium van Noord-Nederland, gaat live!

Op zaterdag 11 juli gaan we vanaf 19:00 uur live uitzenden vanuit de nieuwe Velodroom in Roden! De Lus van Roden Live is een spetterende liveshow met de virtuele Lus van Roden, de online pubquiz LUS1.0 en het Wielercafé.

Programma

19:00 uur: Start Live-Show met DJ SonicNoise.

20:00 uur: De Lus van Roden Live met het Wielercafé, de online pubquiz LUS1.0 en het Wielercafé.

ca 22:30 uur: Eind Lus van Roden Live met daarna nog een set van DJ SonicNoise!

Waar te zien?

De Lus van Roden Live is zaterdag 11 juli vanaf 19:00 uur te zien op onze Facebookpagina, ons YouTube-kanaal en op Omroep Zulthe:

Ziggo:   kanaal 43
KPN :   kanaal 1460
Telfort:   kanaal 1460
XS4ALL:   kanaal 1460

    

Live op de Terrassen! 

De Lus van Roden Live is ook live te volgen op de terrassen van:

  

  

Doe mee met LUS1.0, de online pubquiz!

Test niet alleen je wielerkennis maar ook je algemene kennis met de online pubquiz LUS1.0 tijdens de Lus van Roden Live. Quizmaster Sieger Zoutman zal je verrassen met leuke vragen die niet zijn te googlen en verrassende fragmenten. Iedereen kan en mag mee doen. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier! 

Hoe doe je mee?

1. Vorm een leuk team. Je mag natuurlijk alleen mee doen, maar hoe meer zielen hoe meer vreugde! Doe mee met je partner, je buurvrouw of je vriendengroep. Maar natuurlijk wel op afstand! 

2. Bedenk een originele teamnaam.

3. Meld je aan via het inschrijfformulier!

4. Zoek een leuke locatie om mee te doen! Dat kan thuis op de bank, achter in de tuin. Óf op het terras van Het Wapen van Drenthe, Mo’s Café, De Pompstee of Onder de Linden! Hou natuurlijk wel rekening met de geldende Corona maatregelen! Helemaal als je team uit meerdere personen bestaat en jullie geen huishouden vormen. 

5. Zaterdag 11 juli krijg je op het e-mail adres dat je hebt ingevuld een mail met een link naar een Google-Form. In dit formulier kun je de antwoorden invullen. Een goed werkende laptop, tablet of telefoon met internet is dan wel een must!
Tip: Sla het e-mail adres lusquiz@volksvermaken.nl op je in adres boek of check zaterdag je spambox. Wij willen helaas daar nog wel eens in terecht komen.

6. Vul tijdens de quiz je antwoorden in en stuur het formulier op!

Ja, ik schrijf een team in voor LUS1.0!

Word de eerste Virtuele Lus winnaar!

Altijd in het rijtje met roemruchtige Lus-winnaars willen staan? Dit is je kans! Zaterdag 11 juli wordt de allereerste virtuele Lus van Roden verreden. Om tien over acht start er een virtuele wedstrijd op Zwift over ca. 50 kilometer waaraan jij, vanuit je huiskamer, garage of zolder mee kan doen!

Hoe doe je mee?

1. Start allereerste met trainen! 😉

2. Koppel je Zwift account in de Zwift campanion app aan die van ons: Lus van Roden

3. Uiterlijk vrijdag 10 juli ontvang je een uitnodiging voor de meetup van de virtuele Lus van Roden.

4. Zet zaterdag 11 juli je fiets klaar in de garage, woon- of zolderkamer en log in op Zwift voor de virtuele Lus van Roden.

5. Kijk via YouTube, Facebook of Omroep Zulthe naar de Lus van Roden Liveshow.

6. Zorg dat je voor 20:00 uur start klaar zit voor de start. Om 20:10 uur wordt je virtueel weggeschoten.

Mocht je nog vragen hebben? Mail ze naar virtuelelus@volksvermaken.nl!

Het Wielercafé

De allerleukste annekdotes vanuit de organisatie van de Lus van Roden en vanuit het peloton komen voorbij in het Wielercafé. Presentator Cor Rijpma, bekend als speaker bij meerdere wielerwedstrijden, laat zijn gasten het achterste van hun tong zien.

Te gast zijn oud bestuurslid van de Vereniging voor Volksvermaken Roden en wielerfanaat Henk Cazemier. Aan hem de vraag of er wel eens wat fout ging tijdens de lus van Roden en of er nog sappige verhalen zijn over renners die na afloop het Roner nachtleven indoken? Verhalen uit het peloton komen van oud lus-winnaar Marco Bos en Lammert Huitema

Selfie-Actie #LusvanRodenLive

Maak aanstaande zaterdag tijdens de Lus van Roden Live een selfie, waarop te zien is hoe jij naar de Lus van Roden kijkt, post deze op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #LusvanRodenLive en maak kans op een leuk prijzenpakket!

X