Een gezellige en sportieve bezigheid voor de hele familie is de familie-fietstocht van de Vereniging voor Volksvermaken Roden op zondag 2 juni tijdens Kleintje Rodermarkt. Tussen 13:00 uur en 14:00 uur kunnen liefhebbers zich inschrijven op het evenemententerrein aan de Norgerweg voor een tocht door de mooie natuurrijke omgeving van Roden. Terug in Roden wacht u nog een gezellige middag bij het Concours Hippique Tuigpaarden, op een van de vele sfeervolle terrassen of op de kermis op de Brink in Roden.

Drie afstanden
Dit jaar zijn er drie verschillende afstanden. Een tocht van circa 20 kilometer voor gezinnen met jonge kinderen. De Familie Fietstocht van circa 28 kilometer. En voor de geoefende fietser die net even een stukje verder willen fietsen een tocht van circa 38 kilometer.

Scootmobiel tocht
Naast de drie afstanden voor de fietsers is er in samenwerking met Zorgplaza een scootmobiel tocht uitgezet van circa 15 kilometer.

Lunch
het inschrijfgeld voor volwassenen bedraagt € 4,-. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis meedoen. Onderweg wordt iedere deelnemer een lunch aangeboden.

X