Zaterdag 13 november komt Sinterklaas en zijn pieten weer aan in Nederland. Net als elk jaar gaat hij na de landelijke intocht direct door naar Roden om er daar met alle kinderen, een fantastische dag van te maken.

Ozosnel

Sinterklaas komt dit jaar weer op zijn paard Ozosnel naar Roden! Hij zal met zijn gezelschap rond 13:30 uur op de Albertsbaan in het winkelhart van Roden arriveren. Daar wordt hij ontvangen door de burgemeester. Natuurlijk komen ook dit jaar zijn dans- en turn pieten weer mee die er samen met jou een leuk feest van gaan maken!

Spectaculaire Sinterklaasshow

Na een wandeling door het centrum van Roden waarin van alles gaat gebeuren, je kan Sinterklaas begroeten en wordt je door de pieten overladen met pepernoten, gaat Sinterklaas naar de Pompstee. Daar begint om 14:45 uur een spectaculaire Sinterklaasshow vol acrobatiek, muziek en dans! Daar moet je echt bij zijn!

Glutenvrije Piet

Aan de intocht van Sinterklaas in Roden doet ook dit jaar een Glutenvrije Piet mee. Deze Piet voorziet kinderen met een glutenintolerantie van glutenvrije kruidnoten. De Glutenvrije Piet is te herkennen aan een schort met het logo van de Glutenvrije Piet. De kruidnoten die de Glutenvrije Piet bij zich heeft, worden vooraf met zorg verpakt in kleine zakjes, zodat er geen kruisbesmetting met het reguliere strooigoed kan ontstaan.

Klik hier voor meer informatie over de intocht.