We kunnen er op dit moment niet omheen, het Coronavirus houdt het land en zelfs de wereld in zijn greep en voorlopig zal dit ook zo blijven. Menig organisatie loopt hier al op vooruit en worden evenementen of uitgesteld, of zelfs geannuleerd.

Voor de Vereniging voor Volksvermaken Roden kijken wij ook naar onze jaaragenda en aankomende evenementen. Ons eerstvolgende evenement op de agenda is de seizoensopening van de Kinderboerderij Roden en deze hebben we in verband met de landelijke voorzorgsmaatregelen rondom het Coronavirus al moeten annuleren.

Op 13 april 2020 staat het ‘Traditionele Neutje Schieten’ op het programma en ook hier hebben we nu moeten besluiten, om deze niet door te laten gaan. We weten dat er tot en met 6 april 2020 de evenementen niet kunnen plaatsvinden, om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Heel jammer, maar wel noodzakelijk. We beseffen ons dat er een week later mogelijk ook nog risico’s zijn, waardoor de deelnemers niet willen en zullen komen. Hier hebben we alle begrip voor en met de wetenschap die er nu is, lijkt een afgelasting van dit evenement ons het beste.

Namens het bestuur van de Vereniging voor Volksvermaken Roden

Lammert Kalfsbeek
Voorzitter

X