Zaterdagavond werd er in een bomvolle Pompstee door de Vereniging voor Volksvermaken Roden, samen met de bouwgroepen teruggekeken naar een succesvolle Rodermarktparade 2023 en werden de prijzen, met een toelichting van de vakjury uitgereikt.

Verlichtingsprijs

De uitslag van de Rodermarktparade was al na afloop van de middagparade bekend gemaakt. Zaterdagavond ontvingen de winnende bouwgroepen de daar bijhorende bekers. Er was echter nog één prijs te vergeven, namelijk de verlichtingsprijs.

Bouwgroep O.B.S. De Marke, was bij de 57e Rodermarktparade als eerste geëindigd van de scholen en sleepte met hun wagen “Avontuur dichtbijook de verlichtingsprijs in de wacht.

Motto 2024

Naast het uitreiken van de prijzen is zaterdagavond ook het motto van de Rodermarktparade van 2024 bekend gemaakt:

“Beleven & Genieten“

De bouwgroepen kunnen weer aan de slag. Begin 2024 worden ze alweer uitgenodigd voor de eerste bijeenkomst en mogen ze hun onderwerp voor de Rodermarktparade van 2024 bekend maken.

De volledige uitslag van de Rodermarktparade is hier te vinden.

Voor wie nog even wil nagenieten van de parade van dit jaar, kan dit via https://youtu.be/7tFTs3_a2s0 doen. Met dank aan Videospot voor de opname en montage van deze aftermove.