Het is naast de kermis en de Versierde Scholenoptocht ook een activiteit van de Vereniging voor Volksvermaken Roden die tijdens de Rodermarktweek wél doorgaat: de Auto Oriënteringsrit op maandag 27 september. De twee ‘oud’ Volksvermakers Dick Bathoorn en Jan Kemkers hebben weer een mooie rit uitgezet in de omgeving.

Door de Corona-maatregelen is de Auto Oriënteringsrit ook dit jaar net even anders dan men gewend is. Zo kun je alleen vooraf en online inschrijven en kan de eerste auto om 17:30 uur al van start gaan. Dit jaar is de start wel weer, als vanouds, vanuit Lieveren. Alleen gezien de huidige verkeerssituatie in het centrum, nu vanaf de Palderseweg. De deelnemers worden verzocht om de start via de Nijlandseweg te benaderen. De laatste auto zal om 19:30 uur starten.

De uitleg en uitslag is ook dit jaar na afloop live te volgen op het Facebookkanaal van de Vereniging voor Volksvermaken Roden. Voor wie er live bij wil zijn om te horen hoe je als deelnemer de  route had moeten lezen, kan dat ook in “Café ‘t Hart van Lieveren”. Let op, dit is dan wel geheel volgens de coronarichtlijnen, waarbij er binnen maximaal plek is voor 100 personen en er bij binnenkomst er een gezondheidscheck wordt gevraagd.

Voor meer informatie en de online inschrijving, klik hier!