Rabobank Noordenveld West Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noordenveld West Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook de Vereniging voor Volksvermaken Roden doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Breng hier je stem uit!

Volksvermaken Roden
De Vereniging voor Volksvermaken Roden zet zich al sinds 1939 in voor de leefbaarheid in Roden met het organiseren van tal van evenementen voor jong en oud die ook nog eens gratis toegankelijk zijn! Denk daarbij aan de Lus van Roden, Kleintje Rodermarkt, de Sinterklaas intocht, de Rodermarktparade, de Kortebaandraverij, het Concours Hippique, de kermissen op de Brink en de Roder Weihnachtsmarkt. Ook de Kinderboerderij is onderdeel van de Vereniging voor Volksvermaken Roden.

Alleen leden mogen stemmen. 
Om te mogen stemmen moet u naast klant ook lid zijn van de Rabobank. Snel nog even lid worden zit er niet in. Maar word vooral lid zodat u volgend jaar de Vereniging voor Volksvermaken kan steunen! Het lidmaatschap kost u echter niks en is makkelijk via deze link aangevraagd.

Stemmen
Van zaterdag 9 februari tot en met donderdag 28 februari 2019 mogen leden van Rabobank Noordenveld West Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. De Vereniging voor Volksvermaken Roden ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Breng hier je stem uit!

Oproep aan alle klanten
Het is voor de Vereniging voor Volksvermaken Roden belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het organiseren van evenementen voor jong en oud in Roden. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan de
Vereniging voor Volksvermaken Roden tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noordenveld West Groningen. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwg.

X