Tijdens de Rodermarkt Feestweek!

Straatverlichtingsprijs

Het centrum van Roden ziet er tijdens de Rodermarkt Feestweek weer prachtig en feestelijk uit. Maar hoe mooi zou het zijn als deze feestelijke sferen in heel Roden terug te zien zijn? Daarom organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Roden ook dit jaar weer een straatverlichtingsprijs om De Krant-bokaal. Iedere straat in Roden mag zich aanmelden en krijgt een vergoeding van € 35,-. Maar let wel, het ophangen van alleen wat vlaggetjes is daar voor niet voldoende. De straat moet ook daadwerkelijk versierd en verlicht zijn.

  Mee doen?

  Het centrum van Roden ziet er tijdens de Rodermarkt Feestweek weer prachtig en feestelijk uit. Maar hoe mooi zou het zijn als deze feestelijke sferen in heel Roden terug te zien zijn? Daarom organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Roden ook dit jaar weer een straatverlichtingsprijs om De Krant-bokaal. Iedere straat in Roden mag zich aanmelden en krijgt een vergoeding van € 35,-. Maar let wel, het ophangen van alleen wat vlaggetjes is daar voor niet voldoende. De straat moet ook daadwerkelijk versierd en verlicht zijn

  Mee doen?
  Mee doen met de straatverlichtingsprijs? Mobiliseer je buren en straatgenoten en geef je snel per e-mail op bij het secretariaat van de Vereniging voor Volksvermaken Roden: info@volksvermaken.nl. Vermeld daarbij je eigen adresgegevens, telefoonnummer en het Iban-nummer waarop de vergoeding gestort mag worden.

  Winnaar 2018

  De Bloemstraat

  Deelnemende straten 2019

  • ????
  • ????
  X