STRAATVERLICHTINGSPRIJS

Tijdens de Rodermarkt Feestweek!

Niet alleen het centrum, maar heel Roden in feestelijke sferen! Dat is het Rodermarktgevoel dat de Vereniging voor Volksvermaken Roden wil creëren met de straatverlichtingsprijs die tijdens de Rodermarkt Feestweek georganiseerd wordt.

Voor de inwoners van Roden en natuurlijk de verre omstreken is het meer dan de moeite waard, om tijdens de Rodermarkt een rondje te maken langs de deelnemende straten.

Doe mee en win een BBQ-pakket t.w.v.

€ 250,-!

Hoewel het meedoen belangrijker is dan winnen, is er voor de winnende straat namelijk ook nog een straat BBQ pakket ter waarde van € 250,- te winnen!

Iedere straat in Roden mag zich aanmelden en krijgt een vergoeding van € 35,-. Maar let wel, het ophangen van alleen wat vlaggetjes is daar voor niet voldoende. De straat moet ook daadwerkelijk versierd en verlicht zijn.

Mobiliseer je buren en straatgenoten en geef je snel per e-mail op bij het secretariaat van de Vereniging voor Volksvermaken Roden: info@volksvermaken.nl.

Vermeld daarbij je eigen adresgegevens, telefoonnummer en het Iban-nummer waarop de vergoeding gestort mag worden.

Winnaar 2022

In 2021 is de inzet van de Oudgenoegstraat met “De Krant Wisselbokaal” bekroond tot winnaar. Voor alle andere deelnemende straten of buurten een mooie uitdaging om dit jaar met de straatverlichtingsprijs aan de haal te gaan. 

Aftellen tot de Rodermarkt Feestweek!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Activiteiten Rodermarkt

Rodermarkt TV