Het Concours Hippique Springen en Dressuur tijdens het Hemelvaartweekend in Roden wordt dit jaar voor de 75e keer georganiseerd en dat is voor de Vereniging voor Volksvermaken Roden reden om te trakteren!

€ 75,- extra prijzengeld
Elke 75e inschrijver mag tijdens het concours een overheerlijke slagroomtaart ophalen en voor de winnaar van elke rubriek ligt er € 75,- extra prijzengeld klaar!

Springhindernis voor de vereniging met de meeste deelnemers
De vereniging waarvan de meeste deelnemers meedoen aan het Concours Hippique wint een nieuwe springhindernis aangeboden door Henkie Hout.

Gezellige sfeer, prachtige entourage en veel publiek
Naast het Concours Hippique springen & dressuur organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Roden rondom Hemelvaart nog tal andere evenementen. Zowel op het prachtige concoursterrein rondom het landgoed van de Havezathe Mensinge als op de nabijgelegen Brink in Roden is van alles te doen voor jong en oud, dat zorgt voor veel publiek en een gezellige sfeer.

Extra activiteiten
Naast de bekende activiteiten tijdens Kleintje Rodermarkt zoals de kermis op de brink, de vuurwerkshow, de grote braderie met vlomarkt, Kleintje Mokum en het Tuigpaarden Concours op zondag 2 juni belooft de Vereniging voor Volksvermaken Roden vanwege de 75e editie van het Concours Hippique en het 80-jarig bestaan van de vereniging met extra leuke activiteiten te komen!

Volg Volksvermaken op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube en blijf op de hoogte!

X