De uitslag van de Auto-oriënteringsrit is bekend!

Maandag 25 september om 17.30 uur melde de eerste auto’s zich aan de Palderseweg in Lieveren. Na de goede ervaring van voorgaande jaren, hebben we wederom voor dit vertrekpunt gekozen. Mede ook dat we de laatste jaren een hoog aantal deelnemende auto’s hebben en zo het centrum van Lieveren niet blokkeren.

Van de 120 inschrijving zijn er 119 gestart en hebben 117 deelnemers de weg weer terug gevonden en hun antwoorden ingeleverd.

Met een goed resultaat aan minimale aantal strafpunten heeft Verhagen de auto-oriënteringsrit van 2023 gewonnen.

Voor de overige uitslag, zie hierbij de lijst. De lijst is gebaseerd op eindresultaat en bij gelijk aantal strafpunten heeft de benodigde rittijd, de plaatsing bepaald. Ben je in de top-25 geëindigd? Dan ben je in de prijzen gevallen! Als je je prijs nog niet hebt ontvangen, kun je deze op donderdag 28 september tussen 11 en 12 uur bij ophalen bij Hotel-Eetcafé Onder de Linden aan de Brink 27 te Roden.

Als Volksvermaken hebben we weer  enorm genoten van de enthousiasme bij alle deelnemers en zijn er weer trots op dat er zoveel belangstelling was. Dank en tot volgend jaar!