Welkom op de Roder Weihnachtsmarkt

  Veel gezelligheid, sfeer, vertier voor jong en oud, standhouders en veel bezoekers. De Roder Weihnachtsmarkt is een begrip in Roden en omstreken en een van de grootste kerstmarkten in het noorden van Nederland.

  In 2023 organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Roden in samenwerking met de Zakenkring Roden de Roder Weihnachtsmarkt op de Brink in Roden. Voor de Catharinakerk en de gezellige terrassen van de Roder horeca komt de echte Weihnachstmarktsfeer nog beter tot zijn recht!

  De Roder Weihnachtsmarkt wordt een tweedaags evenement waar kerst, cultuur, gezelligheid, eten & drinken, kunst, muziek, straattheater en vermaak in een groot kerstcadeau verpakt worden.

  De Catharinakerk zorgt voor een idyllisch plaatje op de Brink. Aan de andere kant van de markt worden sfeervolle terrassen ingericht en komt de inwendige mens niks te kort bij de Roder horeca.

  Programma

   Zaterdag 14 December van 14:00 – 21:00 uur
   Zondag 15 December van 12:00 – 18:00 uur 

   • Gezellige en kwalitatief hoogstaande Roder Weihnachtsmarkt met circa 100 kramen.
   • Veel vertier voor de kinderen die gratis gebruik mogen maken van de kunstijsbaan en de draaimolen. Zelf schaatsen meenemen is niet nodig. Deze krijg je gratis in bruikleen.
   • De Kerstman loopt over de markt.
   • Veel gezellige sfeervolle terrassen met de gehele dag livemuziek van diverse zangkoren en orkestjes en veel kraampjes waar de inwendige mens niets te kort komt!
   • Glühwein, overheerlijke curryworsten, natuurlijk een kop snert, heerlijke winterbiertjes en nog meer tal van lekkernijen.
   • Warme Chocolademelk met Poffertjes.