Lieve vrienden en vriendinnen.

Door het ellendige Corona-virus kon de feestelijke intocht van Sinterklaas in Roden en het grote Sinterklaasfeest in de Pompstee dit jaar niet doorgaan. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet naar Roden ben gekomen. Ik heb jullie al prachtig horen zingen, Ohzosnel heeft al veel wortels gekregen en ik al heel veel mooie tekeningen gezien. De meesten van jullie hebben ook al wat lekkers in de schoen gevonden en ook pakjesavond gaat dit jaar gewoon door.

Maak een leuk filmpje met een vraag, dansje of kunstje en stuur die via What’s App naar mij toe!

Omdat de intocht in Roden niet door kon gaan, leek hij mij een heel leuk idee om elkaar online te zien. Daarom organiseer ik op zaterdag 21 november om 16:00 uur een leuke online Sinterklaasshow met muziek en dans. Deze online Sinterklaasshow wil ik graag samen met jou maken! Dus maak een leuk filmpje van 30 tot 60 seconden en stuur die voor 20 november via What’s App naar mij toe: 06 – 829 21 639.

Zit je op TikTok? Maar een TikTok Filmpje en tag mij! @SinterklaasRoden!

Dat kan een filmpje zijn waarin je een kunstje doet, een Sinterklaasliedje zingt, een leuke mop verteld. Maar misschien heb je wel een vraag hebt voor Sinterklaas? Neem je vraag op en stuur hem in! Het mag natuurlijk ook een TikTok filmpje zijn! Vergeet je dan niet mij @SinterklaasRoden te taggen?

Maak een tekening en lever die in bij je meester of juf!

Je mag natuurlijk ook een leuke tekening voor Sinterklaas maken! Daar ben ik dol op. Lever je mooiste tekening in bij je juf of meester en mijn Tekening-Piet zorgt ervoor dat ze allemaal bij mij terecht komen. Je mag je tekening ook opsturen naar:
Sinterklaas
Postbus 86
9300 AB Roden

Wie weet zie jij je filmpje of je tekening terug in de online Sinterklaasshow op zaterdag 21 november.
De online Sinterklaas show is te zien op de Facebookpagina van Volksvermaken Roden en op Omroep Zulthe (Ziggo: kanaal 43 – KPN: kanaal 1460).

Tot dan!

Groeten,

Sinterklaas