De 63e grote verloting ten bate van de Kinderboerderij Roden is weer van start gegaan en de komende weken kun je onze verkopers en bestuursleden weer aan de deur verwachten. Met het kopen van een of meerdere loten steun je onze prachtige kinderboerderij aan de Norgerweg in Roden.

Een lot kost maar € 5,- en daarmee maak je kans op een luxe tuinset, een Philips 50 inch Ambilight UHD tv, een weekendje Winterberg, een Samsung Galaxy tablet of een van de vele overige luxe prijzen en waardebonnen.

Verkopers gemist?

Niet getreurd. De loten zijn ook te koop bij de Theeschenkerij van de Kinderboerderij en op zaterdag 14 december op de Roder Weihnachtsmarkt bij de kraam van de Kinderboerderij. Lukt het niet op bij de Theeschenkerij of Weihnachtsmarkt een lot te kopen kun je altijd nog een mailtje sturen naar info@volksvermaken.nl of neem contact op met Cor van der Steeg: 06 – 54 34 46 59. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Trekking

Notariskantoor Holland & Van der Woude zal op donderdag 19 december om 20:00 uur in Hotel-Restaurant Het Wapen van Drenthe te Roden de trekking verrichten. Deze trekking is voor iedereen toegankelijk. Na trekking worden de winnende lotnummers gepubliceerd op onze website en social-media kanalen en in De Krant. Winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons.

X