Bij ons werd afgelopen dinsdag bekend dat een partner van een bestuurslid positief is getest. Dit nadat de partner zich uit voorzorg preventief had laten testen vanwege werkzaamheden in de zorg.  We zijn gelijk geïnformeerd en hebben volgens de RIVM richtlijnen gehandeld. Het betreffende bestuurslid is thuis gebleven.

Door ongeruste en bezorgde berichten die we ontvangen, zijn we van mening om u te informeren over het volgende.  Wij willen u op de hoogte brengen dat er binnen het bestuur van de Vereniging voor Volksvermaken Roden enkele bestuursleden zijn getest op COVID-19. Naast een negatief testresultaat, zijn er helaas ook positief geteste bestuursleden.

De GGD heeft het bestuur als niet-nauwe contacten geregistreerd en als zodanig benaderd. Uit voorzorg hebben daarom namelijk ook andere bestuursleden zich preventief laten testen, zonder dat er medische klachten waren. Dit voor de algemene gezondheid van derden.

Hoewel we de afgelopen tijd onze activiteiten volgens de RIVM maatregelen hebben georganiseerd en daar ook naar hebben gehandeld, zijn we van mening u te moeten informeren over deze situatie. Er gaan verschillende verhalen de ronde welke niet correct zijn. Met deze openheid hopen wij duidelijkheid en rust te creëren.

Heeft u nog vragen, neem dan vooral contact met ons op via info@volksvermaken.nl

Met vriendelijke groet,

Lammert Kalfsbeek
Voorzitter Vereniging voor Volksvermaken Roden