De Roder Weihnachtsmarkt is inmiddels een begrip in de verre omstreken van Roden. Op zaterdag 14 december wordt hij alweer voor de 14e keer georganiseerd. Evenals vorig jaar zal de Roder Weihnachtsmarkt weer op de Albertsbaan rondom de prachtige muziekkoepel plaatsvinden. En het beloofd dit jaar nóg sfeervoller en gezelliger te worden.

Nieuwe aanvangstijden

De Roder Weihnachtsmarkt begint dit jaar iets later dan voorgaande jaren, maar gaat ’s avonds wel langer door. “De afgelopen jaren stopte de Weihnachtsmarkt als het net donker, gezellig en sfeervol begon te worden. Door wat later te beginnen en langer door te gaan creëren we ’s avonds die echte Duitse Weihnachtsmarkt-sfeer op de Albertsbaan.” lichtte Volksvermaker Jan Herman Kunst de wijziging toe. De Roder Weihnachtsmarkt begint nu om 14:00 uur en eindigt om 20:00 uur.

Uitgebreid en gevarieerd programma

De Albertsbaan wordt extra sfeervol aangekleed, er is veel vertier voor de kinderen, de kunstijsbaan komt weer terug, de gehele dag wordt met een uitgebreid en gevarieerd muziekprogramma omlijst, er is straattheater en natuurlijk komt ook de inwendige mens helemaal niets te kort.

Standhouders voor de Weihnachtsmarkt kunnen zich nu aanmelden. Alle informatie en het inschrijfformulier staat op onze website: Volksvermaken.nl/Weihnachtsmarkt.

X