In het Wapen van Drenthe zijn zaterdagmorgen de prijzen aan de eerste vier prijswinnaars van de 63e grote verloting ten bate van de kinderboerderij uitgereikt. Het was de eer aan voorzitter Lammert Kalfsbeek en bestuurslid Cor van der Steeg om de eerste prijs, een luxe tuinset, uit te reiken aan dhr. Noordbruis uit Roden. De familie Sikkema uit Leek kreeg als winnaar van de tweede prijs de Philips 50″ UHD-TV overhandigd. De derde prijs was voor de familie Schreuder uit Bakkeveen die een weekendje naar Winterberg mogen en de familie Baving uit Roden mocht de vierde prijs, een Samsung tablet, in ontvangst nemen.

Opknappen speeltoestellen

De opbrengst van de verloting, €10.000,- wordt besteed aan het opruimen, opknappen en vernieuwen van de speeltoestellen op de kinderboerderij aan de Norgerweg. En daarmee is eigenlijk heel Roden en omstreken een beetje winnaar.

Volledige trekkingsuitslag

De volledige trekkingsuitslag van de 63e grote verloting ten bate van de kinderboerderij kunt u hier vinden. Mocht u een prijs hebben gewonnen, dan ontvangt u deze thuis of neemt de Vereniging voor Volksvermaken Roden contact met u op.

X