Vele straten in Roden waren en zijn mooi verlicht en brengt je in de Rodermarktsfeer. Een vakjury, bestaande uit Jeffrey Linker, Paul Huizenga en Jurgen Terlouw, heeft de verlichte straten beoordeeld en de Boskamp uitgroepen tot winnaar. Zij mogen een straatbarbecue ter waarde van €250,- in ontvangst nemen.

Volgens de jury is dit doorslaggevend geweest: Op het moment dat je van de Nieuwe weg de Boskamp inrijdt dan waan je je op safari. Dit mede door het mooie ontvangstbord. In bijna de gehele straat zijn de tuinen versierd met mooie handgemaakte objecten en taferelen die heel mooi passen bij het thema. Zoals handgemaakte palmbomen, dieren, avontuurlijke touwbruggen, Bamboo schuttingen en safari jeeps. Het is de Boskamp weer gelukt om met bijna de hele straat een gezellige rodermarktbeleving te maken.

Al met al zorgt dit voor een mooie samenhang waarmee de Boskamp zich onderscheid van de andere straten en zo werd de cheque en de “De Krant Wisselbokaal” maandagmorgen overhandigd aan de bewoners.