Niet alleen het centrum, maar heel Roden in feestelijke sferen! Dat is het Rodermarktgevoel dat de Vereniging voor Volksvermaken Roden wil creëren met de Straatverlichtingsprijs die tijdens de Rodermarkt georganiseerd wordt. Rodermarkt is een feest van iedereen en dat wil Volksvermaken Roden graag terugzien in het hele dorp en ze nodigen dan ook iedere straat uit hieraan mee te doen. Bedenk een thema en kleedt de straat aan met versiering en verlichting. Naast het creëren van een gezellig straat of buurt, geeft het tijdens de voorbereiding ook nog veel plezier en gezelligheid.

In 2022 is de inzet van de Oudgenoegstraat met “De Krant Wisselbokaal” bekroond tot winnaar. Voor alle andere deelnemende straten of buurten een mooie uitdaging om dit jaar met de straatverlichtingsprijs aan de haal te gaan. Naast deze eervolle titel, krijgt de winnende straat een BBQ pakket ter waarde van € 250,- aangeboden!

Volksvermaken hoopt er in ieder geval op dat de bewoners van de straten langs de route van de parade, ’s middags en ’s avonds de straten versieren. Al is het dat er een vlag hangt.

Klik hier voor meer info