Na een succesvolle en meer dan gezellige editie van vorig jaar, was het voor Volksvermaken niet moeilijk om ook dit jaar de Weihnachtsmarkt op De Brink in Roden te houden. In samenwerking met de Zakenkring Roden wordt er op zaterdag 9 en zondag 10 december alweer voor de 15e keer de Roder Weihnachtsmarkt georganiseerd.

Grootse kerstmarkt

De Roder Weihnachtsmarkt is al jaren een begrip in Roden èn omstreken. Dit jaar staan er 30 houten huisjes op de Brink opgesteld en rondom de Brink ook nog zo’n 50 kramen. Op het podium komen diverse koren en orkestjes langs en voor de aller kleinsten ie er ook weer een kunstijsbaan van ruim 150 vierkante. De vele gezellige eet- en drinkgelegenheden maakt deze Weihnachtsmarkt tot een feestelijk geheel en heeft het evenement voldoende ingrediënten om de vele bezoekers te vermaken.

Tweedaagse evenement

Vorig jaar is er al bewust was gekozen om de markt met een andere opzet dan de eerdere edities te organiseren. Het wordt ook dit jaar weer een tweedaags evenement met cultuur, kunst, muziek, straattheater, vermaak, gezelligheid en een hapje & drankje. Met de ervaring van vorig jaar om het evenement met een dag te verlengen, is er gebleken dat er vooral op de zaterdagavond die echte Duitse Weihnachtsmarkt-sfeer in het centrum van Roden heerst en de opzet ook de zondag nog voldoende bezoekers trekt. Met deze locatie midden in het centrum van Roden en nabij de gezellig ingerichte terrassen van de Roder horeca, komt de kerstsfeer zo nog beter tot zijn recht en komt de inwendige mens niks te kort.

Klik hier voor meer informatie over de Roder Weihnachtsmarkt.