Afgelopen dagen zijn de prijzen aan de eerste prijswinnaars van de 64e grote verloting ten bate van de kinderboerderij uitgereikt. De huidige situatie liet het helaas niet toe om dit op een uitbundige wijze te doen. Zo is er voor gekozen om dit minder uitgelaten te doen en werd de eerste prijs, een luxe tuinset, op locatie bij de Vries XL uitgereikt aan de familie Katsman uit Roden. De familie Tuinstra uit Roden werd door voorzitter Lammert Kalfsbeek thuis verrast met een Weekendje Winterberg bij Winterberg Appartementen. De derde prijs, een ballonvaart voor 2 personen van Dijkstra Ballonvaarten, was voor de familie Kasia uit Roden en de familie Eisinga uit Roden mocht de vierde prijs, een Samsung tablet, in ontvangst nemen. Ook deze twee winnende families werden thuis door de voorzitter verrast met een aangename mededeling.

Opknappen dierenonderkomen

De opbrengst van de verloting, €7.500,- wordt besteed aan het opknappen en vernieuwen van een dierenonderkomen op de kinderboerderij aan de Norgerweg. Met het kunnen realiseren van deze ‘opknapbeurt’ op de Kinderboerderij Roden, is eigenlijk heel Roden en omstreken een beetje winnaar.

Volledige trekkingsuitslag

De volledige trekkingsuitslag van de 64e grote verloting ten bate van de kinderboerderij kunt u hier vinden. Mocht u een prijs hebben gewonnen, dan ontvangt u deze thuis of neemt de Vereniging voor Volksvermaken Roden contact met u op. 

 

X