RODER WEIHNACHTSMARKT

Zaterdag 11 december & Zondag 12 december 2021

 

INSCHRIJVEN STANDHOUDERS

Op zaterdag 11 en zondag 12 december vindt de altijd gezellige en sfeervolle Roder Weihnachtsmarkt weer plaats. Standhouders kunnen zich nu inschrijven voor een plaatje op de markt.

Veel gezelligheid, sfeer, vertier voor jong en oud, standhouders en veel bezoekers. De Roder Weihnachtsmarkt is een begrip in Roden en omstreken en een van de grootste kerstmarkten in het noorden van Nederland.

In 2021 organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Roden in samenwerking met de Zakenkring Roden de Roder Weihnachtsmarkt op de Brink in Roden. Voor de Catharinakerk en de gezellige terrassen van de Roder horeca komt de echte Weihnachstmarktsfeer nog beter tot zijn recht!

De Roder Weihnachtsmarkt wordt een tweedaags evenement waar kerst, cultuur, gezelligheid, eten & drinken, kunst, muziek, straattheater en vermaak in een groot kerstcadeau verpakt worden.

De Catharinakerk zorgt voor een idyllisch plaatje op de Brink, terwijl een lichtgevende kunstroute je naar Havezate Mensinge brengt. Aan de andere kant van de markt worden sfeervolle terrassen ingericht en komt de inwendige mens niks te kort bij de Roder horeca.

Weihnachtsmarkt TV

Stuur een Whatsappje

Downloads

Standhouders

Standhouders zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor de Roder Weihnachtsmarkt.

Wij zoeken standhouders met kerst gerelateerde en/of hoogwaardige verkoopwaar.

De organisatie behoudt zich het recht voor om ontvangen inschrijving naar eigen goeddunken voor deelname te selecteren dan wel af te wijzen om de kwaliteit en de diversiteit van de Weihnachtsmarkt te waarborgen.

In het centrum van de Roder Weihnachtsmarkt, de L-locatie verhuren wij houten kersthuisjes. Deze kersthuisjes zijn kleiner dan een normale marktkraam, maar hebben als voordeel dat ze bij een hogere windkracht kunnen blijven staan.  De kersthuisjes zijn sfeervol en zijn gesitueerd op de Brink in Roden voor de Catharinakerk. Verderop op de Brink en in de Heerestraat is ruimte voor marktkramen. In overleg is het mogelijk om eventueel rekken en/of presenteertafels naar de kraam neer te zetten.

Eigen marktkramen, stands en/of verkoopwagens zijn alleen toegestaan in overleg met de organisatie. De marktkramen, stands en/of verkoopwagens dienen te passen in de Roder Weihnachtsmarktsfeer die de organisatie voor ogen heeft. Het is aan de organisatie om te bepalen of een marktkraam, stand en/of verkoopwagen hier aan voldoet. Het is raadzaam om foto’s op te sturen.

Contact

Rik van der Es: 06-15007229
Jan Herman Kunst: 06-83221315

weihnachtsmarkt@volksvermaken.nl

Plattegrond

A.  Overdekte Kunstijsbaan van ca 150 m2.
B.  Podium met de gehele dag live muziek, optredens, dance-acts en natuurlijk de Kerstmiss verkiezing!
C.  Straattheater
D.  Activiteiten rondom de Catharinakerk
E.  Catharinakerk
F.   Kunst en lichtroute door het bos
G.  Havezate Mensinge
H.  Kindermuseum Roden
I.   Oliebollenkraam
J.   Ruime horeca terrassen
K.  Houten huisjes bij de horeca terrassen met winterse gerechten en/of dranken
L.   Kerstmarkt met houten huisjes
M.  Kerstmarkt met marktkramen

Het laatste Weihnachtsmarkt nieuws

De Roder Weihnachtsmarkt 2019 Afgelast

Tot onze grote spijt kan de Roder Weihnachtsmarkt a.s. zaterdag niet doorgaan. Wij hebben intensief contact gehad met de weerdeskundigen en de verwachte harde wind, windkracht 5 tot 6, maakt het niet verantwoord om de marktkramen en tenten neer te zetten. Veiligheid...

Lees meer

Standhouders Weihnachtsmarkt kunnen zich inschrijven!

De Roder Weihnachtsmarkt is inmiddels een begrip in de verre omstreken van Roden. Op zaterdag 14 december wordt hij alweer voor de 14e keer georganiseerd. Evenals vorig jaar zal de Roder Weihnachtsmarkt weer op de Albertsbaan rondom de prachtige muziekkoepel...

Lees meer
X